heater072_02_0400
Nyomtatás

Rotek HF-15-400-BG - 15 kW-os fűtőteljesítménnyel

400V elektromos ventilátor fűtés, 15 kW-os fűtőteljesítménnyel
Nettó ár: 4.000 Ft / nap
Leírás

 

Javasolt páramentesítendő terület: 450m2-ig
Letéti díj: 30.000Ft
Bérleti díj / nap(nettó): 4.000Ft
Bérleti díj / hét(nettó): 24.000Ft
Bérleti díj / 2 hét(nettó): 44.000Ft
 
légáramlás: 1.292m³ / h
fűtőteljesítmény max. 15.000W
hálózati feszültség 400 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel (névleges teljesítmény) 5 kW - 15 kW

 

 

Villamos ventilátoros fűtőtestek nagy fűtési kapacitást kínálnak kis építési térfogattal. Ideálisan használhatók az épületszárításra, valamint az általános fűtési feladatokra a kereskedelemben és az iparban. A fokozatmentesen állítható termosztát a beállított hőmérséklet elérése után kikapcsolja a fűtőelemeket. A ventilátor akkor is működik, ha elérte a célhőmérsékletet, hogy egyenletesen elosztja a helyiségben lévő hőt. Ha a belső hőmérséklet a készülék után kikapcsolása a készülék túl magas, akkor a ventilátor újra üzembe automatikusan felhalmozódása a hő a készülék ilyen verhindern.Dies egy intelligens biztonsági funkció meghosszabbítja az életet és növeli az üzembiztonságot a készülék.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmet a következőkre: Az ilyen készülékek nagy légáramlású szobai melegítők. Ez azt jelenti, hogy a levegőt több fokkal ° C-ra melegítik minden egyes passzval. Ez a helyiség hőmérsékletét időben megnöveli. A készülékről, de nem túl forró levegőáramlás. Ez is kívánatos a tűzveszély elkerülése és a helyiség egyenletes melegítése érdekében. Ha a fűtési teljesítményt túl kicsire választja, a helyiséget nem lehet a kívánt hőmérsékletre felmelegíteni. Ennek eredményeképpen gyakran hibásan feltételezhető, hogy az eszköz elégtelen fűtési teljesítményt vagy hibát okoz. 20 ° C-os bemeneti hőmérsékleten a kilépő hőmérséklet 46 ° C / 73 ° C / 95 ° C (a fűtési szinttől függően) a legmelegebb ponton. A szobahőmérséklet, amely elérhető, attól függ, hogy mennyi hő kerül a helyiségből újra. (Szigetelés, ablakok, vázlat stb.).

 

A fűtendő helyiséghez szükséges idő a következő tényezőktől függ:

 

Ha nem éri el a kívánt szobahőmérséklet, egy idő után, akkor két dolgot tehetünk:
1 - kiáramlási hő megakadályozzák (elszigetelni, pecsét, stb.)
2 - növelje a hőteljesítményt (használja a második vagy nagyobb eszközt)

 

A ventilátoros fűtőberendezésekkel ellentétben olyan sugárzó fűtőberendezések vannak, amelyek hősugárzást bocsátanak ki. Ez a sugárzás felmelegíti azokat a felületeket, amelyeken a sugárzás ütközik, de nem a levegő. (Példa: fürdőszoba radiátor, padlófűtés)

 

Kérdés: mi történik, ha a ventilátor fűtőtest túl kicsi?
Válasz: a helyiség nem melegszik a kívánt hőmérsékletre. Például nem célszerű ezeket az eszközöket szabad levegőn működtetni melegítő állomásként - emellett terasz radiátorok is működnek.

 

Kérdés: mi történik, ha túl nagy a ventilátor fűtés?
Válasz: a helyiség nagyon gyorsan megy a kívánt hőmérsékletre. Ezt követően a ventilátor fűtőpálcái kikapcsolnak (a ventilátor folyamatosan működik, hogy a helyiség hőmérsékletét egyenletesen eloszthassa). Mindaddig, amíg elegendő elektromos áram áll rendelkezésre, érdemes választani a fűtőtestet, amennyire csak lehetséges. (ez nem vonatkozik a hagyományos gáz- vagy olajkazánokra, ahol bizonyos minimális égési idő szükséges).

 

Kérdés: Szeretném felállítani a ventilátor fűtőt az irodában, ez lehetséges?
Válasz: Az épület fűtése száradási célokra készült, vagy olyan alkalmazásokhoz, ahol a helyiségeket egyenletesen melegítik. Ezért a ventilátormotorokat nagy légáramlásra tervezték - ez természetesen ventilátor zajt igényel. Ilyen célokra a ventilátor opcionálisan kikapcsolható egy időzítő relé segítségével, vagy a teljes ventilátor fűtőelem külső termosztáton keresztül működtethető. Rotek maga nem végez ilyen átalakításokat.

 

Műszaki adatok
modell RF 15-400-BG
hálózati feszültség 400 V / 50 Hz
csatlakozó CEE 400V / 32A
csatlakozó kábel nem tartalmazza
Teljesítményfelvevő ventilátor 90 W
Teljesítményfelvételi szint 1 5 kW
2. energiafogyasztási szint 10 kW
Az energiafogyasztás szintje 3 15 kW
max. A kilépési hőmérsékletet szobahőmérsékleten 20 ° C-on végezzük 46 ° C / 73 ° C / 95 ° C a fűtési szinttől függően
légáramlás 1292 m³ / h
Méretek (HxDxH) 405 x 345 x 530 mm
súly 15 kg

Legtöbbet keresett szavak: páramentesítő bérlés, hőlégfúvó bérlés, párátlanító bérlés, ipari páramentesítő bérlés, hősugárzó bérlés, ipari hőlégfúvó bérlés, ipari hősugárzó bérlés, páramentesítő készülék bérlés, párátlanító gép bérlés, ipari párátlanító bérlés, páramentesítő gép bérlés, ventillátor bérlés, ipari ventillátor bérlés, páramentesítő kölcsönzés, párátlanító kölcsönzés, penészes fal, penészmentesítés

Rotek HF-03-230-BG - 3 kW-os fűtőteljesítménnyelRotek HF-22-400-BG - 22 kW fűtőteljesítménnyel
Vissza: Elektromos ventilátor fűtés