Rotek HF-22-400-BG – 22 kW fűtőteljesítménnyel

hősugárzó bérlés

Nettó ár: 5.500 Ft / nap

Leírás

Javasolt páramentesítendő terület: 800m2-ig
Letéti díj: 50.000Ft
Bérleti díj / nap(nettó): 5.500Ft
Bérleti díj / hét(nettó): 33.000Ft
Bérleti díj / 2 hét(nettó): 60.500Ft
légáramlás: 1.684m³ / h
fűtőteljesítmény max. 22.000W
hálózati feszültség 400 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel (névleges teljesítmény) 11 kW – 22 kW
 • 22kW (22.000 watt) fűtési teljesítmény / 400V / 63A CEE doboz
 • három kapcsolási fokozat (szellőzés / 11kW / 22kW)
 • magas légáram 1684 m³ / h, így alacsony a készülék hőmérséklete vagy az érintkezési hőmérséklet
 • második belső védelmi termosztáttal a ventilátor újraindításához
 • formás lábakkal
 • fokozott talajvédelem az érzékeny padlók (szőnyeg, fa, PVC) védelme érdekében
 • kissé felfelé – a padlók védelme és jobb hőmérséklet-eloszlás érdekében
 • korrózióvédett, kiváló minőségű rozsdamentes acél fűtőelemek
 • teljesen galvanizált festett acéllemez ház, egymásra rakható
 • egymásra rakható, folyamatos működésre alkalmas
 • Ajánlott kereskedelmi célokra, beleértve a német nyelvű kiterjedt kézikönyvet is
 • CE jelölés, valamint a gépi irányelvvel, a megfelelőségi nyilatkozattal összhangban lévő jelölés

Villamos ventilátoros fűtőtestek nagy fűtési kapacitást kínálnak kis építési térfogattal. Ideálisan használhatók az épületszárításra, valamint az általános fűtési feladatokra a kereskedelemben és az iparban. A fokozatmentesen állítható termosztát a beállított hőmérséklet elérése után kikapcsolja a fűtőelemeket. A ventilátor akkor is működik, ha elérte a célhőmérsékletet, hogy egyenletesen elosztja a helyiségben lévő hőt. Ha a belső hőmérséklet a készülék után kikapcsolása a készülék túl magas, akkor a ventilátor újra üzembe automatikusan felhalmozódása a hő a készülék ilyen verhindern.Dies egy intelligens biztonsági funkció meghosszabbítja az életet és növeli a megbízhatóságot a készülékek.

Más gyártóktól eltérően 63A csatlakozót használunk, mivel a 32A CEE csatlakozó csak 6 órán át folyamatosan használható 32 A-on. Mivel ezek az eszközök túlnyomórészt folyamatos ipari használatra készültek, ezért 63A CEE csatlakozásra került sor.

Szeretnénk felhívni a figyelmet az alábbiakra: Minden ilyen berendezés helyiségfűtő, magas légmennyiséggel. Ez azt jelenti, hogy a levegőt több fokkal ° C-ra melegítik minden egyes passzval. Ez a helyiség hőmérsékletét időben megnöveli. A készülékről, de nem túl forró levegőáramlás. Ez is kívánatos a tűzveszély elkerülése és a helyiség egyenletes melegítése érdekében.Ha a fűtési teljesítményt túl kicsire választja, a helyiséget nem lehet a kívánt hőmérsékletre felmelegíteni. Ennek eredményeképpen gyakran hibásan feltételezhető, hogy az eszköz elégtelen fűtési teljesítményt vagy hibát okoz. 20 ° C-os bemeneti hőmérséklet esetén a kimeneti hőmérséklet 54 ° C / 80 ° C (a fűtési szinttől függően) a legmelegebb ponton. A szobahőmérséklet, amely elérhető, attól függ, hogy mennyi hő kerül a helyiségből újra. (Szigetelés, ablakok, vázlat stb.).

A fűtendő helyiséghez szükséges idő a következő tényezőktől függ:

 • A helyiség térfogata – A falak és tárgyak hőmérséklete és állapota a helyiségben, mivel ezeket természetesen fel kell melegíteni.
 • a berendezés működésére (a nagyobb hőteljesítmény hajt végre, annál gyorsabb a szoba meleg)

Ha nem éri el a kívánt szobahőmérséklet, egy idő után, akkor két dolgot tehetünk:
1 – kiáramlási hő megakadályozzák (elszigetelni, pecsét, stb.)
2 – növelje a fűtőteljesítményt (használjon második vagy nagyobb készüléket).

A ventilátoros fűtőberendezésekkel ellentétben sugárzó fűtőtestek vannak, amelyek hőkibocsátást adnak. Ez a sugárzás felmelegíti azokat a felületeket, amelyeken a sugárzás ütközik, de nem a levegő. (Példa: fürdőszoba radiátor, padlófűtés)

Kérdés: mi történik, ha a ventilátor fűtőtest túl kicsi?
Válasz: a helyiség nem melegszik a kívánt hőmérsékletre. Például nem célszerű ezeket az eszközöket szabad levegőn működtetni melegítő állomásként – emellett terasz radiátorok is működnek.

Kérdés: mi történik, ha túl nagy a ventilátor fűtés?
Válasz: a helyiség nagyon gyorsan megy a kívánt hőmérsékletre. Ezt követően a ventilátor fűtőpálcái kikapcsolnak (a ventilátor folyamatosan működik, hogy a helyiség hőmérsékletét egyenletesen eloszthassa). Mindaddig, amíg elegendő elektromos áram áll rendelkezésre, érdemes választani a fűtőtestet, amennyire csak lehetséges. (ez nem vonatkozik a hagyományos gáz- vagy olajkazánokra, ahol bizonyos minimális égési idő szükséges).

Kérdés: Szeretném felállítani a ventilátor fűtőt az irodában, ez lehetséges?
Válasz: Az épület fűtése száradási célokra készült, vagy olyan alkalmazásokhoz, ahol a helyiségeket egyenletesen melegítik. Ezért a ventilátormotorokat nagy légáramlásra tervezték – ez természetesen ventilátor zajt igényel. Ilyen célokra a ventilátor opcionálisan kikapcsolható egy időzítő relé segítségével, vagy a teljes ventilátor fűtőelem külső termosztáton keresztül működtethető. Rotek maga nem végez ilyen átalakításokat.

Műszaki adatok
modell RF 22-400-BG
hálózati feszültség 400 V / 50 Hz
csatlakozó CEE 400V / 63A
csatlakozó kábel nem tartalmazza
Teljesítményfelvevő ventilátor 110 W
Teljesítményfelvételi szint 1 11 kW
2. energiafogyasztási szint 22 kW
max. A kilépési hőmérsékletet szobahőmérsékleten 20 ° C-on végezzük 54 ° C / 80 ° C a fűtési szinttől függően
légáramlás 1684 m³ / h.
Méretek (HxDxH) 425 x 435 x 600 mm
súly 20,5 kg

Legtöbbet keresett szavak: páramentesítő bérlés, hőlégfúvó bérlés, párátlanító bérlés, ipari páramentesítő bérlés, hősugárzó bérlés, ipari hőlégfúvó bérlés, ipari hősugárzó bérlés, páramentesítő készülék bérlés, párátlanító gép bérlés, ipari párátlanító bérlés, páramentesítő gép bérlés, ventillátor bérlés, ipari ventillátor bérlés, páramentesítő kölcsönzés, párátlanító kölcsönzés, penészes fal, penészmentesítés

KÉRDEZZEN MI VÁLASZOLUNK!

  ÁTVÉTELI MÓDOK

  Általános Szerződési Feltételek

  • Gyors rendelés és szállítás
  • Kiszállítás igénylése esetén aznap, de legkésőbb másnap megkapja az igényelt készüléket, hogy minél hamarabb segítsünk kezelni a vízkárt. Hívjon bármikor ha párátlanító gépet szeretne bérelni vagy, hogy megvitassuk a következő lépéseket. Mi készen állunk bármikor, hogy segítsünk megkezdeni a helyreállítási folyamatot.
  • Szakértői segítség
  • Barátságos, profi kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelő készülékeket az Ön számára.
  • Kiváló minőségű készülékek
  • Cégünk épület szárítási berendezései modernek és jól karbantartottak, ami nagy megbízhatóságot és teljesítményt biztosít.

  HOKL Kft.
  1224 Budapest
  Bartók Béla út 117.
  Telefon: 06-30/935-3739
  Email: hoklkft@gmail.com

  banner-also-nagykep
  ajánlatkérés