Páramentesítő bérlés

Párátlanító bérlés – A penész eltávolítása

páramentesítő gép bérlésA penészspórák nem csak a természetben vannak jelen, hanem mindenhol, ahol a gombák tápanyagot találnak, a lakásokban és a házakban is.

Az otthonokban megjelenő, és jellegzetes fekete foltot képző fekete penész igen erőszakos fajta, zord körülmények között is életképes marad. Kezeljük mihamarabb ezeket a felületeket!

Penész ellen használjon penészirtót, így fontos a levegő nedvességtartalmának mihamarabbi csökkentése. Ha továbbra is magas lesz a pára, a penész úja meg fog jelenni, hiába lettek a felületek penészirtóval kezelve.

A nedvesség hiánya, ami meggátolhatja a penész terjedését, ha a légtérben csökkenik a páratartalom akkor a penész életfeltételei megszünnek!

A túlzott párásodás ellen szellőztessen gyakrabban, de ha ez nem segít, akkor béreljen pár hétre páramentesítő gépet! Ha penészesek vagy vizesek a falai, nem feltétlenül kell drága gépet vennie, a légszárítást megoldják bérelhető gépeink, akár még ma! A fal szárítás, a penész mentesítés pár hét alatt elvégezhető. A penész veszélyes dolog: könnyen megjelenik a szobák sarkaiban, vagy a nedves pincékben. A penész jelenléte nem csak a tárgyakra veszélyes, hanem könnyen egészségkárosodáshoz is vezethet.

A gyermekek és idősek különösen veszélyben vannak! A penészgomba tüneteit elhanyagolva komoly betegségek is kialakulhatnak, így nagyon oda kell figyelni. A gyerekeknél gyorsan allergiás megbetegedések alakulhatnak ki. Gyenge vagy rossz állapotban lévő immunrendszer esetén súlyos következmények is lehetnek: bőrfertőzések, körömfertőzések, asztmás tűnetek, allergia. Rosszul sterilizált körülmények között bárhol lehet penész, például uszodákban és a fürdőkben is élnek penészgombák.

Lakások, házak rossz szigetelése: amikor modern nyílászárókat szerlenek be egy új építésű ingatlanba, vagy egy felújításkor, a helyiségek szellőzése megszűnik. Az emberek által, és az életvitel során keletkező pára nem távozik a levegőből, hanem lecsapódik a felületeken, ahol aztán a penészgombák megtelepednek. Ahhoz, hogy valahol egy gomba megtelepedjen, három alapvető dologra van szükség: nedvességre, penészgomba spórákra és tápanyagokra, a gombák fejlődéséhez. A spórák szinte mindenhol ott lehetnek, ahol a a gombák tápanyagot találnak, ahol szerves anyagokat bontanak le.

Legtöbbet keresett szavak: páramentesítő bérlés, hőlégfúvó bérlés, párátlanító bérlés, ipari páramentesítő bérlés, hősugárzó bérlés, ipari hőlégfúvó bérlés, ipari hősugárzó bérlés, páramentesítő készülék bérlés, párátlanító gép bérlés, ipari párátlanító bérlés, páramentesítő gép bérlés, ventillátor bérlés, ipari ventillátor bérlés, páramentesítő kölcsönzés, párátlanító kölcsönzés, penészes fal, penészmentesítés

KÉRDEZZEN MI VÁLASZOLUNK!

  ÁTVÉTELI MÓDOK

  Általános Szerződési Feltételek

  • Gyors rendelés és szállítás
  • Kiszállítás igénylése esetén aznap, de legkésőbb másnap megkapja az igényelt készüléket, hogy minél hamarabb segítsünk kezelni a vízkárt. Hívjon bármikor ha párátlanító gépet szeretne bérelni vagy, hogy megvitassuk a következő lépéseket. Mi készen állunk bármikor, hogy segítsünk megkezdeni a helyreállítási folyamatot.
  • Szakértői segítség
  • Barátságos, profi kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelő készülékeket az Ön számára.
  • Kiváló minőségű készülékek
  • Cégünk épület szárítási berendezései modernek és jól karbantartottak, ami nagy megbízhatóságot és teljesítményt biztosít.

  HOKL Kft.
  1224 Budapest
  Bartók Béla út 117.
  Telefon: 06-30/935-3739
  Email: hoklkft@gmail.com

  banner-also-nagykep
  ajánlatkérés